Miért jó, ha van esküvőszerveződ?

Esküvőszervezővel dolgozni ma már nem luxus. Ez mindenki számára elérhető, megfizethető szolgáltatás, hisz általa az Ifjú Pár megszabadul a felesleges stressztől élete nagy napján.

1. Az esküvőszervezőt célszerű első lépésként, még a helyszín és minden más pontos paraméter eldöntése előtt felkeresni, hiszen akkor tud a leghatékonyabban és a legtöbbet segíteni, ha a szervezésbe a legelejétől bevonjátok, ha ismeri a vágyaitokat, elképzeléseiteket és azokat a realitás talajára állítva tapasztalataival segíti az esküvő koncepciója és az ahhoz illő harmonikus részletek kiválasztását.

2. A gyakorlott esküvőszervező tapasztalatának és hozzáértésének köszönhetően olyan apró részletekre, kreatív lehetőségekre és költséghatékony megoldásokra is felhívja a figyelmeteket, amelyek talán elsőre eszetekbe sem jutottak. Vele nem kell aggódnotok, hogy bármilyen lényeges lépés elfelejtődik vagy kicsúsztok fontos határidőkből, vele biztonságban lesztek a szervezés folyamán egészen a Nagy Napig és az esküvőtök napján is.

3. A jó esküvőszervező számos magas minőséget nyújtó, de akár különböző árkategóriájú és stílusokat képviselő szolgáltatóval dolgozik együtt, hiszen Ti, jegyespárok sem vagytok egyformák, a Ti igényeitek is különbözőek. Ismeri a piacot, a trendeket, a szolgáltatások ár-érték arányát, így bátran tudtok rá támaszkodni.

4. Esküvőszervezőtök segítségével már a szervezés elején tudtok költségeket tervezni, kalkulálni, hiszen ha pontosan meghatározzátok számára az igényeiteket, elképzeléseiteket és a tervezett költségvetést is, azonnal tájékoztatni tud Titeket ezek realitásáról, megvalósíthatóságáról és tanácsai segítségével optimalizálhatjátok az esküvő költségeit is.

5. Ha váratlan probléma jelentkezne akár a szervezés, akár a Nagy Nap folyamán, rá biztosan számíthattok, szakmai hozzáértésével, tapasztalatával pillanatok alatt bármire megoldást talál, számára nincs lehetetlen kérés, megoldhatatlan feladat.

6. Az esküvőszervező egyszerre lesz a bizalmasotok, a pszichológusotok, a szakértőtök az esküvő szervezése során, aki a legérzékenyebb és nehezebb pillanatokban is fogja a kezeteket. Segítségével elkerülhető az esküvő előtti stressz nagy része és Ti csak a tervezés szép pillanatait élitek meg. A nehéz és munkával járó feladatokat átvállalja Tőletek, megnyugtató személyiségével pedig segít ennek az érzelmileg felfokozott időszaknak a megélésében.

7. Az esküvőszervező leglényegesebb feladata azonban mégis az esküvő napjának lebonyolítása, levezénylése, hiszen ott egy olyan ember kezébe teszitek le a teljes eseményt, akiben már tökéletesen megbíztok a szervezés folyamata során megismerve őt. Ő helyettesít Titeket aznap a végrehajtandó feladatok irányításában, a háttérben zajló munkák szervezésében, minden pillanatban számíthattok rá és a szakértelmére, miközben Ti önfeledten ünnepelhettek. Ezt a szerepkört sem családtag, sem Ti nem tudjátok akkora szakmai felelősséggel betölteni, mint egy jó szervező.

8. A jó esküvőszervező tanácsokat ad, tapasztalatai alapján segít Titeket a
döntéshozatalban, de soha nem dönt helyettetek!

9. Egy esküvőszervező mindenhez ért egy kicsit. Ismeri a szertartások menetét, az azokhoz szükséges iratokat és határidőket, a legújabb trendeket, a protokollt.

10. Egy esküvőszervezőnél mindig van tű, cérna, sminkkészlet, harisnya, fájdalomcsillapító, papírzsepi és persze az esküvőn dolgozó összes szolgáltató telefonszáma. 😉

Go Top