Rendezvények


Családi rendezvények   Céges rendezvények   Nyílt fogyasztói rendezvények

Vajda Adriennek hívnak, Keszthelyen születtem és jelenleg is a környéken élek. Keszthelyen egy Kft-nél dolgozom főállásban, mellette pedig az igazi nagy szerelmemmel a rendezvény- és esküvőszervezéssel foglalkozom. Imádok szervezni, utána járni a részleteknek. Szeretem mikor minden terv szerint zajlik Kulturális rendezvényszervező oklevelem Budapesten szereztem. Otthonosan mozgok a rendezvény protokoll világában is, amit Görög Ibolyától, a Miniszterelnöki Hivatal volt protokollszakértőjétől volt szerencsém tanulni. Munkám precízen, nagy odafigyeléssel végzem, szeretek mindent kézben tartani, felügyelni. A rendezvényszervezés folyamán célom, hogy a végeredmény egy minden szempontból élvezetes esemény legyen, függetlenül attól, hogy milyen rendezvényről van szó. Munkám során minden terhet leveszek a megbízó válláról. A megrendelővel a szervezés minden fázisában konzultálok, így mindig tudom mi az ő pontos elképzelése.

Minden rendezvény egy esemény, de nem minden eseményből lesz rendezvény.

A sikeres rendezvény nem a szerencsén múlik, hanem az átgondolt szervezésen. Ehhez elengedhetetlen a megfelelő időben felkért rendezvényszervező, aki szakértelmével időt, energiát és pénzt tud megspórolni. Mindegy, hogy milyen rendezvényről beszélünk, egy biztos: az ott meghívott vendégeknek pozitív, maradandó élményeket kell adni! Nem kell feltétlenül magas költségvetéssel számolni, elegendő lehet egy látványos dekoráció, egy rendhagyó program, vagy épp a szokatlan berendezés.

Legyen szó családi, céges, vagy akár tematikus rendezvényekről, mindenből kihozom a maximumot és leveszem a szervezés terhét a vállakról.

Go Top