Szervezés menete

Engedjétek meg, hogy gratuláljak az eljegyzésetekhez! Nincs két egyforma ember, így nincs két egyforma esküvő sem. Mindegyik egyedi és megismételhetetlen. Sokak előtt rejtély, hogy az esküvőszervező munkája mit is takar, hogyan áll össze a komplett esküvő, hogyan is lesz tökéletes a nagy nap az esküvőszervező munkája által.

1. lépés:

Az esküvő szervezése annak időpontja előtt általában 6-12 hónappal kezdődik. A legkeresettebb szolgáltatókat, és helyszíneket hamar lefoglalják, ezért is érdemes időben elkezdeni az előkészületeket.

2. lépés:

Megkerestek és egyeztetünk egy személyes találkozót. A beszélgetésnél a legfontosabb dolgokra térünk ki, hogy Ti hogyan is képzelitek el a Nagy Napot.

3. lépés:

A megbeszéltek alapján elkészítem az ajánlatot, melyet 3 munkanapon belül e-mailben eljuttatok részetekre.

4. lépés:

Amennyiben elfogadjátok az ajánlatom, megírjuk a szerződést. Én szerződöm veletek és én szerződöm a szolgáltatókkal is, hiszen így tudom majd a Nagy Napon irányítani, felügyelni szolgáltatásukat. Közös helyszínbejárásra megyünk. Innentől számotokra boldog és nyugalmas időszak kezdődik, hiszen a szervezést én végzem a háttérben.

5. lépés:

Az esküvő előtt 2 héttel újra leülünk az utolsó egyeztetésre, ahol szinte percről-percre átbeszéljük az esküvő napjának menetét, minden fontos momentumra kitérünk. lyenkorra kell végleges létszámot is leadnotok. A megbeszélés után én részletes  forgatókönyvet készítek a szolgáltatók számára.

6. lépés:

Elérkezik a várva várt nap. Én már a dekorossal a helyszínen leszek, ellenőrzöm, átveszem az elkészült munkát, átnézem az terítést, az ültető kártyákat elhelyezem, ellenőrzöm  időben beáll-e a zenekar, a szertartás helyszínén minden megfelelően alakul-e, megérkezik-e a torta, helyükön vannak-e a koszorús lányok, mindenki tudja-e a dolgát – egyszóval minden a helyére kerül-e. Ha bármi gond van, azonnal cselekszem – nektek csak azzal kell foglalkozni, hogy ünnepi öltözetben, izgatottan várjátok ennek a szép napnak az eseményeit, mikor mindenki értetek van, veletek örül. Én az utolsó vendég távozásáig maradok, addig figyelek, felügyelek, sőt a dekoráció lebontását is felügyelem.

7. lépés:

Mikor mindennek vége elszámolok a helyszínnel, s veletek is egyeztetem, hogy minden tervszerűen haladt-e. Nyugodtan indulhattok a nászútra.

8. lépés:

Közös munkánk befejezése, mikor az esküvő utáni hetekben átadom részetekre a kész fotós és videós anyagokat. Az esküvőtök napján én izgulok, ti pedig élvezhetitek a soha vissza nem térő pillanatokat. Az esküvőszervezőnek nem az a feladata, hogy rátok erőltessen olyan dolgokat, amik esetleg nem szeretnétek, hanem az, hogy az álmaitokat Veletek együtt megvalósítsa.

Go Top